Työelämän palvelut ja mentorointi

Liiketoiminta kasvuun!

Yrittäjille suunnattu palvelu, jossa pureudutaan liiketoiminnan esteisiin, poistetaan niitä ja kehitetään toimintaa tuloksellisesti.

Teetkö pitkää päivää ilman selkeää fokusta? Ajaudutko tekemään päivisin jotain ihan muuta kuin yrityksellesi olisi hyödyllistä ja oleellista? Kaipaatko sparrausta tai haluaisitko oman mentorin ja tuloksia niin euroissa kuin ajankäytössä?

Räätälöidyllä palvelulla ja vankalla ammattitaidolla autamme juuri sinun tilanteeseesi soveltuvalla ratkaisulla. Valmennamme ja sparraamme liiketoimintasi uudelle tasolle konkreettisin toimenpitein ja keinoin.

 

Oletko valmis hyödyntämään kokemustamme?

Mentorointi on tavoitteellista, suunnitelmallista ja systemaattista toimintaa, joka tähtää sekä mentoroitavan henkilön että hänen organisaationsa kehittymiseen.

Osaava asiantuntija neuvoo, tukee ja kannustaa kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa kehityshaluista henkilöä työssä tai opiskelussa. Suhde perustuu avoimuuteen, molemminpuoliseen luottamukseen ja tasa-arvoisuuteen.

Mentoroinnin tavoitteena on ammatillinen ja henkinen kehittyminen, työuran selkiyttäminen sekä työssä tai opinnoissa menestymisen tukeminen. Toiminta vaatii pitkäjänteistä molemminpuolista sitoutumista. Mentorointipakettimme ovat 3kk, 6kk, 12kk tai sopimuksen mukaan. Tärkeintä on löytää oleellinen ja fokusoida siihen.

Mentorointia sinulle? Kysy meiltä!